ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία και τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού. Δεν κατασκευάζουμε απλά μια ιστοσελίδα, αλλά σας σχεδιάζουμε ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο.

Από την εμπειρία μας γνωρίζουμε πως κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και αυτό πρέπει να αποτυπωθεί και στην ιστοσελίδα της ώστε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλές άλλες. Οι ιστοσελίδες ξενοδοχείων και φιλοξενίας είναι γνώριμες σε όλους μας. Όταν θέλετε να κάνετε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο, συνήθως επισκέπτεστε έως και 30 ιστοσελίδες έως ότου επιλέξετε ξενοδοχείο. Οπότε καταλαβαίνετε πως οι τουρίστες κάνουν σχεδόν πάντα εκτεταμένη έρευνα αγοράς.

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία

Μοιραζόμαστε την εμπειρία μας για τον σχεδιασμό ιστοσελίδων μαζί σας ώστε να κατανοήσετε καλύτερα την επιχείρηση σας στο ίντερνετ καθώς και τις ανάγκες των πελατών σας. Προβάλουμε την δικιά σας ιστορία με μοναδικό τρόπο ώστε να ξεχωρίσετε. Δεν είναι απλά παρουσίαση φωτογραφιών με χώρους… αλλά επικεντρωνόμαστε στις λεπτομέρειες και στην επικοινωνία με τους επισκέπτες. Είναι σημαντικό η επιχείρηση σας να αποτυπωθεί στην μνήμη τους και σε αυτό είναι απαραίτητο να τους κάνετε να νιώσουν το συναίσθημα στις εικόνες που βλέπουν.

Σκεφτείτε απλά, είναι δυνατόν να υπάρχουν τα παραπάνω σε ιστοσελίδες των OTAs (Online Travel Agents όπως η Booking.com). Φυσικά και όχι, είναι απλοί κατάλογοι και όλοι εμφανίζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, σχεδιασμένοι από το ίδιο καλούπι.

H ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας πρέπει είναι καλύτερη από αυτή των OTAs, γιατί αλλιώς να θέλει ο κόσμος να κάνει κράτηση απευθείας σε εσάς; Θα βασιστείτε μόνο σε πρόσθετες παροχές που σας κοστίζουν; Κάντε την ιστοσελίδα σας αξέχαστη στους επισκέπτες. Είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με μια έμπειρη εταιρεία για κατασκευή ιστοσελίδων.


Απίθανες φωτογραφίες και βίντεο

Ένα καλό ξενοδοχείο, χρειάζεται πολύ καλές φωτογραφίες και βίντεο. Η ιστορία σας, τα μοναδικά σας χαρακτηριστικά θα προβληθούν μέσα από αυτά. Είναι απαραίτητη επένδυση που θα κάνετε απόσβεση πολύ γρήγορα αρκεί να βασιστείτε σε επαγγελματίες. Η φωτογράφιση ξενοδοχείου δεν είναι μια κοινή φωτογράφιση. Απαιτεί εξειδίκευση για σωστό φωτισμό, κατάλληλη οπτική γωνία σε μικρούς χώρους και πολλές άλλες λεπτομέρειες. Μια καλή ιστοσελίδα ξενοδοχείου χρειάζεται περίπου εκατό φωτογραφίες για να προβάλει μια καλή ιστορία και εμείς ξέρουμε πολύ καλά πως γίνεται αυτό.


Συνεχής προώθηση και online marketing

Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, είναι κρίσιμο να φτιάξετε ένα πλάνο για την προώθηση της. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στον σχεδιασμό ολοκληρωμένης στρατηγικής για την προώθηση του ξενοδοχείου σας online.

Ειδικευόμαστε στο online marketing ιστοσελίδων ξενοδοχείων. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το SEO (search engine optimization) της ιστοσελίδας σας, τις διαφημίσεις Pay Per Click, το email marketing και άλλα… Μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στους πελάτες από την εμπειρία μας, ξέρουμε καλά πως να σας προβάλουμε σωστά μέσω της συνεχής προώθησης online marketing για ξενοδοχεία και SEO.


Έχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο προώθησης ιστοσελίδων

Η εμπειρία μόνο δεν αρκεί. Βασιζόμαστε σε πολλές πηγές δεδομένων και στατιστικά έχοντας την διαχείριση πολλών ιστοσελίδων. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός ιστοσελίδων για ξενοδοχεία απαιτεί ανάλυση των παραπάνω δεδομένων. Φυσικά όλα τα ξενοδοχεία δεν είναι ίδια και για αυτό θα δεδομένα ομαδοποιούνται ανά τύπο ξενοδοχείου. Το ίδιο γίνεται και με τον σχεδιασμό email newsletters. Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας, μπορούμε να καταλάβουμε πως μπορεί αυτή να γίνει πιο αποτελεσματική και τι πρέπει να διορθώσουμε.

Αν παρακολουθήσετε και εσείς τα στατιστικά της ιστοσελίδας σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε περισσότερα και να καταλήξετε σε συμπεράσματα σχετικά με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας και πως θα πετύχει online.

Μήπως το ξενοδοχείο σας αξίζει καλύτερη ιστοσελίδα;

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να συζητήσουμε μαζί σας και να μοιραστούμε τις συμβουλές μας, οπότε επικοινωνήστε μαζί μας και μην έχετε άλλες απορίες.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

4 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΣ ΣΕ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ▸ΜΗΧΑΝΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μηχανή κρατήσεων

Ενσωματωμένη online μηχανή κρατήσεων στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου ώστε να μπορούν οι επισκέπτες σας να δουν άμεσα διαθεσιμότητα και να κάνουν κράτηση.▸PMS

Ξενοδοχειακό πρόγραμμα PMS

Διαχείριση δωματίων και προβολή διαθεσιμότητας για τον ξενοδόχο με πρόγραμμα διαχείρισης ξενοδοχείου PMS.▸ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σύστημα διαχείρισης κρατήσεων

Σύστημα διαχείρισης κρατήσεων για να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε τις κρατήσεις σας σε όποια συσκευή επιθυμείτε.▸CHANNEL MANAGER

Channel manager ενημέρωση OTAs για την διαθεσιμότητά σας

Ενημερώστε αυτόματα την διαθεσιμότητα των δω

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ;

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας!ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ