CUSTOM WEBSITE DESIGN

Πρωτότυπος σχεδιασμός ιστοσελίδων με custom website design για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

Όπως εσείς έτσι και η επιχείρηση σας είναι μοναδική για τον λόγο αυτό φροντίζουμε να ξεχωρίσετε ανάμεσα σε χιλιάδες αποτελέσματα αναζήτησης με μια μοναδική ιστοσελίδα, σχεδιασμένη ειδικά για εσάς.

custom website design

Ο σχεδιασμός custom websites είναι μια πρόκληση που αναλαμβάνουμε 10 χρόνια τώρα, για να ικανοποιήσουμε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Με το πέρασμα του χρόνου το internet έχει γίνει πιο περίπλοκο και έχει αποκτήσει ιδιαίτερη φιλοσοφία, ειδικά με το responsive web design. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων έχει γίνει πολύ δημιουργικός με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Δεν σχεδιάζεις πλέον για έναν τύπο συσκευής ή οθόνης, αλλά για περισσότερες από 30. Αυτή είναι η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

Για εμάς, ο τρόπος που σχεδιάζουμε custom ιστοσελίδες, είναι αυτό που μας κάνει μοναδικούς και είναι αυτό που κάνουμε καλύτερα. Η ομάδα μας βάζει πολλή αγάπηενέργεια και κόπο στο custom web design για να σχεδιάσει μια πρωτότυπη και μοναδική ιστοσελίδα. Φυσικά η κατασκευή ιστοσελίδων χρειάζεται το ίδιο μεράκι!

Είναι όλες οι ιστοσελίδες ίδιες;

Σήμερα βλέπουμε εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων να πουλάνε την ιδια ιστοσελίδα σε πολλούς πελάτες τους, αλλάζοντας μόνο το περιεχόμενο. Για αυτό βλέπετε τόσο μεγάλες διαφορές στις τιμές κατασκευής ιστοσελίδων. Κάθε επιχείρηση όμως είναι μοναδική και αξίζει την δική του πρωτότυπη και ιδιαίτερη ιστοσελίδα για την προβάλει online. Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να ταιριάζει σε όλους. Επιπρόσθετα η google αναγνωρίζει το διπλότυπο περιεχόμενο και σας μειώνει την κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Από την άλλη, χαιρόμαστε να βλέπουμε ιστοσελίδες που κατασκευάζονται ειδικά για μια επιχείρηση και τα προϊόντα της. Οι επισκέπτες το παρατηρούν, έστω και υποσυνείδητα και αυξάνεται η εμπιστοσύνη τους για μια επιχείριση που έχει σοβαρή παρουσία στο internet.

Δεν έχουν όλες οι ιστοσελίδες τον ίδιο στόχο. Κάποιοι πελάτες θέλουν ιστοσελίδα για να δέχονται περισσότερες κλήσεις, άλλες ώστε να πουλάνε προϊόντα μόνο online, άλλες για να βελτιώσουν την υποστήριξη προς τους πελάτες τους, άλλες για καλύτερη επικοινωνία με τους συνεργάτες τους, κλπ. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι εννοούμε λέγοντας custom website.

Η εμπειρία μας και οι γνώσεις μας στην Enterlink είναι τα στοιχεία που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε τις ανάγκες αυτές και να τις εκπληρώσουμε με custom web design.

Τι δείχνουμε; Πως το δείχνουμε; Ποιο συναίσθημα περνάμε; Με ποιο ύφος;

Είναι σαν το φαινόμενο των εστιατορίων που βλέπεις. Ενώ είναι δίπλα το ένα στο άλλο, κάποιο είναι γεμάτο, κάποιο εντελώς άδειο. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Είναι πολλοί οι παράγοντες. Δεν φταίει προφανώς το σημείο, ή μόνο το φαγητό, μόνο ο μάγειρας, μόνο η μουσική, ο φωτισμός, η ατμόσφαιρα. Είναι ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός που λειτουργεί σαν ένα καλό ρολόι.

Είναι αυτό που κάνουμε εμείς. Αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο για να σχεδιάσουμε μια ιστοσελίδα με στόχο αυτή να είναι μοναδική. Εμάς μας κοστίζει περισσότερο χρόνο, εσάς όμως τίποτα παραπάνω. 

Όταν οι επισκέπτες βλέπουν την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας, του eshop σας, του ξενοδοχείου σας, θέλουμε να νιώθουν εμπιστοσύνη, ασφάλεια, να νιώθουν πως είναι μέσα στην επιχείρηση και μπορούν να αγγίξουν τα προϊόντα σας. Είναι κρίμα να μην βρίσκουν την επιχείρηση σας όταν κάνουν αναζήτηση και ακόμα περισσότερο όταν σας βρουν, να εγκαταλείπουν την ιστοσελίδα σας την στιγμή που εσείς κάνετε τόσο κόπο.

Η ψυχολογία πίσω από ένα υπέροχο γραφικό περιβάλλον

Τόσα χρόνια βλέποντας τους επισκέπτες των ιστοσελίδων να αλληλεπιδρούν με αυτές και αναλύοντας προσεκτικά τα στατιστικά που καταγράφουμε για τις ιστοσελίδες, καταλήξαμε σε μερικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Ο κόσμος έχει συνηθίσει και ψάχνει το μενού στο πάνω μέρος, γνωρίζει πως το λογότυπο οδηγεί στην αρχική σελίδα, η σελίδα επικοινωνίας είναι δεξιά στο μενού, κλπ. Τι είναι όμως αυτό που οδηγεί ένα επισκέπτη της ιστοσελίδας να κάνει μια αγορά ή μια κράτηση για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου;

Οι πιο επιτυχημένες ιστοσελίδες είναι αυτές που καταφέρνουν να αναπτύξουν ποιοτική και συναισθηματική επικοινωνία με τους επισκέπτες. Μπορείτε να φανταστείτε μερικές;

Οι χρήστες στο διαδίκτυο είναι ανυπόμονοι και έχουν συνεχώς το αίσθημα της καχυποψίας που οφείλεται σε χαμηλής ποιότητας διαφημίσεις, κακόβουλες ιστοσελίδες, ιούς, κλπ.
Όταν μια ιστοσελίδα είναι αργή, οι εικόνες δεν έχουν το σωστό μέγεθος, κάτι κολλάει και δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, τα κείμενα δεν είναι κατανοητά, καταλαβαίνετε τον λόγο που θα εγκαταλήψουν την ιστοσελίδα σας.
Κάντε τους να ξεπέρασουν αυτά τα συναισθήματα, προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

Ένα παράδειγμα: Ποια η τύχη μιας εφαρμογής που κατεβάσατε στο κινητό σας και δεν λειτουργεί καλά ή δεν βρίσκετε αυτό που θέλετε εύκολα; Την διαγράφετε με συνοπτικές διαδικασίες.

Δημιουργήστε λοιπόν στους επισκέπτες σας θετικά συναισθήματα και αφήστε τους να ονειρευτούν πως απολαμβάνουν αυτό που τους προσφέρετε. Η επόμενη σκέψη τους θα είναι πως θέλουν το προϊόν σας στα χέρια τους ή να μείνουν στο ξενοδοχείο σας.