Είστε ξενοδόχος;

Πιστεύουμε πως αξίζετε περισσότερες
απευθείας κρατήσεις και κέρδη!

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου και προώθηση online

Πώς το κάνουμε; 
Με 5 απλά εργαλεία:

Είστε ξενοδόχος;
Πιστεύουμε πως αξίζετε περισσότερες απευθείας κρατήσεις και κέρδη!

Σύγχρονη και όμορφη ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Responsive σχεδιασμός ιστοσελίδας ξενοδοχείου για να παρουσιάσετε με απλό και κατανοητό τρόπο το ξενοδοχείο, τις υπηρεσίες και τα δωμάτια στους επισκέπτες σας, σε οποιαδήποτε συσκευή. Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου που ενσωματώνει σύστημα προώθησης των απευθείας κρατήσεων.

Μετατρέψτε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σε επισκέπτες του ξενοδοχείου σας!

Μηχανή κρατήσεων για ξενοδοχεία

Online Booking engine

Ενσωματωμένη online μηχανή κρατήσεων στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου ώστε να μπορούν οι επισκέπτες σας να δουν άμεσα διαθεσιμότητα, να επιλέξουν το δωμάτιο που θέλουν, πρόσθετες υπηρεσίες και να ολοκληρώσουν την κράτηση τους με εύκολη και γρήγορη πληρωμή χωρίς να μεταφερθούν σε άλλη σελίδα, 24 ώρες!
Όχι άλλες προμήθειες σε τρίτους

Ξενοδοχειακό πρόγραμμα διαχείρισης δωματίων PMS

Hotel property management system PMS

Διαχείριση δωματίων και προβολή διαθεσιμότητας για τον ξενοδόχο με πρόγραμμα διαχείρισης ξενοδοχείου PMS. Έλεγχος του ξενοδοχείου σας με ένα κλικ από όλες τις συσκευές. Με μια ματιά με το πρόγραμμα Front Desk της Enterlink εντοπίζετε έγκαιρα τα κενά ώστε να αυξήσετε την πληρότητα και τα κέρδη σας.

Σύστημα διαχείρισης κρατήσεων

Hotel Reservations manager

Σύστημα διαχείρισης κρατήσεων για να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε τις κρατήσεις σας σε όποια συσκευή επιθυμείτε. Ελέγξτε τις πληρωμέςπροσθέστε σημειώσεις για κάθε κράτηση, αποφασίστε το δωμάτιο που θα δώσετε κλπ. Στείλτε αυτόματα μηνύματα στους επισκέπτες σας, πριν την άφιξη τους με πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν, μετά την αναχώρηση τους για να τους υπενθυμίσετε να σας βαθμολογήσουν.

Πρόγραμμα ενημέρωσης διαθεσιμότητας  στους OTA

Hotel rooms availability sync

Ενημερώστε αυτόματα την διαθεσιμότητα των δωματίων σας στους online travel agents. Το σύστημα συγχρονισμού διαθεσιμότητας δωματίων της Enterlink ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διάστημα τα συστήματα των συνεργατών σας ώστε να αποφύγετε overbookingsΚερδίστε χρόνο που αφιερώνατε στην ενημέρωση της διαθεσιμότητάς σας.

Αποκτήστε όλα τα παραπάνω εργαλεία στην καλύτερη τιμή της αγοράς, πραγματικά!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα: [email protected]

ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς