Εδώ έρχεται πάλι η google να μας προσφέρει εντελώς δωρεάν το καλύτερο εργαλείο παρακολούθησης πλήθους στατιστικών για ιστοσελίδες. Το google analytics. Προσφέρει με μια ματιά πληροφορίες όπως πόσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας, τι τους αρέσει, τι τους δυσκολεύει, τι διαβάζουν περισσότερο, σε ποιες χώρες βρίσκονται και πως σας επισκέφτηκαν. Στατιστικά ανεκτίμητα για την εξέλιξη της επιχείρησής σας, τα οποία πρέπει να παρακολουθείτε τακτικά.

αξιόπιστα στατιστικά ιστοσελίδας

 

Google Analytics

Εγκαθιστούμε το Google Analytics με κάθε σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδας. Διαβάζοντας τα στατιστικά επιτυγχάνουμε αποτελεσματική προώθηση ιστοσελίδων και εντοπίζουμε στοιχεία που πρέπει να βελτιωθούν. Δημιουργούμε μηνιαίες και ετήσιες αναφορές που αποστέλλονται στους ιδιοκτήτες των ιστοσελίδων. Μάλιστα κάθε αναφορά είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του καθενός.

Μάθετε στοιχεία για τους επισκέπτες σας όπως:

επισκέψεις ιστοσελίδας ανά χώρα

Η λίστα δεν τελειώνει εδώ, όμως είναι κατανοητό πως οι παραπάνω πληροφορίες σας βοηθούν να βελτιωθείτε άμεσα.

Βρείτε έγκαιρα ποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας και λύστε τα άμεσα. Δείτε ποιες από τις σελίδες σας ενδιαφέρει τους χρήστες και εκμεταλλευτείτε το. Ανακαλύψτε νέες αγορές που δείχνουν ενδιαφέρον για το προϊόν σας. Χτίστε την στρατηγική σας για ψηφιακή προβολή στο διαδίκτυο βασιζόμενοι σε πραγματικά δεδομένα και δείτε άμεσα αποτελέσματα.

 

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ Η  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ANALYTICS;

ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ!

[cs_gb id=1162]