Είναι σημαντικό για την google πόσο γρήγορα φορτώνει μια ιστοσελίδα στους επισκέπτες. Δεν είναι τυχαίο. Η ταχύτητα φόρτωσης μιας ιστοσελίδας είναι από τους βασικότερους παράγοντες κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης όπως σημειώνουν οι ειδικοί. Πως μπορούμε όμως να ελέγξουμε την ταχύτητα μιας ιστοσελίδας; Ευτυχώς, η google έχει δημιουργήσει δωρεάν εργαλείο για μέτρηση ταχύτητας ιστοσελίδων και μας δείχνει πως μπορούμε να την βελτιώσουμε. Γνωρίζετε τις απαιτήσεις της google για ταχύτερες ιστοσελίδες;

η google είναι ερωτευμένη με τις γρήγορες ιστοσελίδες

Το εργαλείο αυτό της google ονομάζεται google page speed insights και βαθμολογεί την απόδοση μιας ιστοσελίδας μεταξύ 1 και 100. Η μέση βαθμολογία που καταφέρνουν να πάρουν οι περισσότερες ιστοσελίδες είναι 68.7, δηλαδή μέτρια προς κακή, ενώ καλή θεωρείται μια βαθμολογία μεγαλύτερη του 80. Τι γίνεται όμως με τα ξενοδοχεία; Οι ιστοσελίδες των ξενοδοχείων συγκεντρώνουν βαθμολογία κατά μέσο όρο 64.

Στην Enterlink οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε αξιολογούνται με βαθμολογία μεγαλύτερη του 80!

Μάθετε και εσείς την βαθμολογία της google για την ιστοσελίδα σας. Κάντε απλά κλικ στον σύνδεσμο: google page speed insights και εισάγετε την διεύθυνση της ιστοσελίδας σας. Το τεστ διαρκεί μόλις 1 λεπτό!

Google page speed insights interface

Η απαίτηση της google για περισσότερη ταχύτητα έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια με την εξάπλωση των κινητών τηλεφώνων. Οι χρήστες των κινητών τηλεφώνων έχουν λιγότερη υπομονή να περιμένουν σε κάθε κλικ την ιστοσελίδα σας να φορτώσει και η πιθανότητα να την εγκαταλείψουν είναι μεγαλύτερη.

Πώς μπορούμε όμως να κατασκευάσουμε μια γρήγορη ιστοσελίδα με κορυφαίες επιδόσεις για εσάς αν η δικιά μας είναι αργή;
Δείτε τα αποτελέσματα μέτρησης της ταχύτητας της ιστοσελίδας μας enterlink.gr:

Συνολική βαθμολογία 98%

Χρόνος φόρτωσης της ιστοσελίδας 2.4s !

Συνολικό μέγεθος μόλις 452kb, δηλαδή λιγότερο από 1mb!

Αυτές οι λεπτομέρειες είναι μέρος της επαγγελματικής κατασκευής ιστοσελίδων που σας αναφέρουμε. Είναι οι λεπτομέρειες που απογειώνουν τις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε.

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ

[cs_gb id=1162]