Κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα του τομέα που δραστηριοποιείται, έχει ως τελικό σκοπό τα κέρδη. Οπότε βεβαιωθείτε ο σχεδιασμός και κατασκευή της ιστοσελίδας σας, δηλαδή του ισχυρότερου εργαλείου μάρκετινγκ που έχετε να είναι σωστός και αποτελεσματικός έτσι ώστε να σας αποφέρει κέρδη.

 


Μόνο με κέρδη μπορείτε να πληρώνετε τα έξοδα σας, την μισθοδοσία των υπαλλήλων. Να επενδύετε στο μέλλον του ξενοδοχείου σας ώστε να αναπτύσσεται. Ένας σημαντικός δείκτης που πρέπει να παρακολουθείτε, είναι το κόστος ανά κράτηση. Το κόστος ανά κράτηση αυξάνεται συνεχώς με την άνοδο των online travel agents, των social media, των meta search engines όπως το TripAdvisor και τις καταχωρήσεις διαφημίσεων σε μηχανές αναζήτησης όπως Google Ads, Yandex Ads. Κατά μέσο όρο οι online travel agents κερδίζουν 52% της επένδυσής τους από διαφημιστικά έξοδα, ενώ τα ξενοδοχεία μόνο 8%.


Κάθε ξενοδοχείο οφείλει να πραγματοποιεί τακτική ανάλυση των καναλιών διανομής και ιδίως των διαδικτυακών, συμπεριλαμβανομένης της δικής του ιστοσελίδας, των ταξιδιωτικών γραφείων και των online travel agents (ηλεκτρονικά ταξιδιωτικά γραφεία). Συγκρίνοντας την απόδοση που παράγεται μετά τις προμήθειες και τα έξοδα marketing μπορείτε να δείτε από που προέρχεται το μεγαλύτερο κέρδος. Εντοπίστε σε ποια θέση βρίσκεται η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας. Σας διαβεβαιώνουμε πως μπορείτε να κερδίζετε τουλάχιστον το 10% των κρατήσεων σας μέσω αυτής.


Εξετάζοντας τις απευθείας κρατήσεις σας, ακόμα και αν προσθέσετε το κόστος της στρατηγικής προώθησης του ξενοδοχείου στο διαδίκτυο το όφελος είναι πολύ μεγαλύτερο αν συγκρίνετε τις προμήθειες που πληρώνετε στον OTAs.


Οι απευθείας κρατήσεις είναι η ουσία. Για να έχετε καλή απόδοση, απαιτείται σωστός σχεδιασμός ιστοσελίδας. Πώς θα καταλάβετε αν η ιστοσελίδα σας έχει σχεδιαστεί σωστά; Αναζητήστε αυτήν την πληροφορία στα στατιστικά της ιστοσελίδας σας και το google analytics. Αυτό που πρέπει να δείτε είναι η ροή των χρηστών της ιστοσελίδας σας.


Όταν οι επισκέπτες αναζητούν μια πληροφορία, την βρίσκουν στην ιστοσελίδα σας; Βεβαιωθείτε πως διαβάζουν τις σελίδες που θέλετε, εντοπίστε τι τους δυσκολεύει και φροντίστε να το επιλύσετε.


Με σωστή κατασκευή ιστοσελίδας μπορείτε να πετύχετε στις παραπάνω λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Στην Enterlink οι προγραμματιστές μας γνωρίζουν πως ο επαγγελματικός σχεδιασμός ιστοσελίδας και κατασκευή με βάσει σωστά πρότυπα μπορεί να επιτύχει την μέγιστη δυνατή απόδοση.

Θέλουμε να κερδίζετε απευθείας κρατήσεις και να αυξήσετε το πελατολόγιο σας. Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε εντατικά για αυτό τον σκοπό.

[cs_gb id=1153]